Urządzenia i Akcesoria
芋头三菇羹
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
油10 克
-
胡萝卜 切丁20 克
-
新鲜香菇 切丁6 朵
-
蘑菇 切丁6 朵
-
草菇6 朵
-
水800 克
-
芋头 去皮、切块(约1.5厘米)300 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
淀粉 加100克水调匀1 汤匙
-
香菜5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.275 g
Kalorie
293 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
1.712 g
Błonnik
1.214 g
Węglowodany
12.337 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny