金针菜香菇汤

金针菜香菇汤

2.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 切丝
    10 克
  • 干香菇 泡软,切片
    6 朵
  • 干金针菜 泡软,去硬蒂
    60 克
  • 1200 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 麻油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 0.355 g
Kalorie 26 kJ / 4 kcal
Tłuszcz 0.078 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 2.45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...