连年有余

连年有余

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 酱青
    70 克
  • 770 克
  • 20 克
  • 芫荽根
    4 小支
  • 鲳鱼 (约600克),去鳞去鳃并清除内脏,在鱼身划刀
    1 尾
  • 青葱 绑成结,额外准备切薄片装饰用
    2 小支
  • 新鲜姜片
    3 厘米
  • 绍兴花雕酒 (opcjonalnie)
    1 汤匙
  • 芫荽叶 装饰用
    2 小支
  • 葱油 装饰用
    2 汤匙
  • 新鲜红辣椒 去籽,切成薄片,装饰用
    1 条

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 735 mg
Białko 30 g
Kalorie 1207 kJ / 289 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...