Urządzenia i Akcesoria
连年有余
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
酱青70 克
-
水770 克
-
糖20 克
-
芫荽根4 小支
-
鲳鱼 (约600克),去鳞去鳃并清除内脏,在鱼身划刀1 尾
-
青葱 绑成结,额外准备切薄片装饰用2 小支
-
新鲜姜片3 厘米
-
绍兴花雕酒 (opcjonalnie)1 汤匙
-
芫荽叶 装饰用2 小支
-
葱油 装饰用2 汤匙
-
新鲜红辣椒 去籽,切成薄片,装饰用1 条
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
735 mg
Białko
30 g
Kalorie
1207 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
恭喜发财
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy