Confettura di cipolle rosse

Confettura di cipolle rosse

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
5 vasetti

Składniki

  • di cipolle rosse tagliate a
    metà
    500 g
  • di mele acidule sbucciate e tagliate in
    4 spicchi
    500 g
  • di timo fresco (solo le foglioline)
    5 rametti
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di zucchero gelificante 1:1
    1000 g
  • di olio vegetale (olio di girasole o grasso di cocco), vedi consiglio
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 877 kcal / 3721 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 215 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...