
Urządzenia i Akcesoria
Confettura di cipolle rosse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
5 vasetti
Składniki
-
di cipolle rosse tagliate a500 g
metà -
di mele acidule sbucciate e tagliate in500 g
4 spicchi -
di timo fresco (solo le foglioline)5 rametti
-
di cannella in polvere1 cucchiaino
-
di zucchero gelificante 1:11000 g
-
di olio vegetale (olio di girasole o grasso di cocco), vedi consiglio1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
877 kcal /
3721 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
215 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Regali deliziosi
23 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria