![Confettura di cipolle rosse Confettura di cipolle rosse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC882581-611C-40EC-BC7D-52C6AD86951D/Derivates/02E7374B-8AC0-4D78-AE58-D3061A67737A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g di cipolle rosse tagliate a
metà -
500
g di mele acidule, sbucciate e tagliate in
4 spicchi - 5 rametti di timo fresco (solo le foglioline)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1000 g di zucchero gelificante 1:1
- 1 cucchiaino di olio vegetale (olio di girasole o grasso di cocco), vedi consiglio
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3721 kJ / 877 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbetto veloce di frutta fresca
5 min
Peperoni in agrodolce
30min
Liquore alle erbe aromatiche
169 Std.
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55min
Carciofi alla romana
50min
Maionese
5 min
Besciamella
15min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Dado di pollo
50min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Pesto di basilico
10 min
Marmellata di fragole
1 godz. 5 min