Dado di carne

Dado di carne

4.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • bocconcini di carne magra senza nervi a pezzi
    300 g
  • di verdure miste a pezzi (es. gambi di sedano, carote, cipolle, aglio, pomodori...)
    300 g
  • erbe aromatiche miste, fresche le foglioline e gli aghi lavati ed asciugati (es. salvia, rosmarino...)
    4 rametti
  • di sale grosso
    150 g
  • di vino rosso
    30 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • chiodo di garofano
    1

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 658 kcal / 2754 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...