Urządzenia i Akcesoria
Chutney di cipolle caramellate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
25 g di olio di oliva
-
500 g di cipolla rossa in quarti
-
½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco a listarelle
-
200 g di zucchero di canna
-
1 cucchiaino di sale
-
200 g di aceto di vino rosso
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1271.5 kJ /
303.8 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto alla genovese
20min
Pesto alla genovese
10min
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Besciamella
15min
Sale alle erbe aromatiche
5min
Besciamella
15min
Dado vegetale
1h
Confettura di arance con kiwi e zenzero
50min
Pesto di basilico
10min
Marmellata di fragole
1h 5min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Mousse di prosciutto
10min