Chutney di cipolle caramellate

Chutney di cipolle caramellate

4.9 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g

Składniki

  • di olio di oliva
    25 g
  • di cipolla rossa in quarti
    500 g
  • peperoncino rosso piccante fresco a listarelle
    ½ - 1
  • di zucchero di canna
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di aceto di vino rosso
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 303.8 kcal / 1271.5 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 55.3 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...