Urządzenia i Akcesoria
海苔豆皮卷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
盐1 茶匙
-
糖粉1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
生豆皮 约300克4 - 5 小片
-
海苔片 剪成5片,宽度3厘米1 片
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.55 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韩式风味餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny