Urządzenia i Akcesoria
NZ mustard sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
287.1 kJ /
68.6 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Curried sausages
40 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 godz. 20 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Feijoa celebration cake
1 godz. 30 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Afghan biscuits
25 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Traditional sausage rolls
50 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Better banana cake
45 min