![NZ mustard sauce NZ mustard sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e22c9114261b5b85d9fa0c19a536160e/Derivates/28f0030552bb1b3229fadbb3169f149dbca33e41.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g milk (see Tips)
- 1 egg
- 30 g white sugar
- 15 g plain flour
- 2 tsp Dijon mustard
- 40 g malt vinegar
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 287.1 kJ / 68.6 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 364.7 mg
Alternatywne przepisy
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Traditional sausage rolls
50 min
Tomato relish
2h 10 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Better banana cake
45 Min
Chloe's caramel fudge
24h 30 phút
Cheese and bacon scones
35 min
Tomato passata
1h 40min
Lemonade scones
25 Min