Urządzenia i Akcesoria
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Salted toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
treacle50 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
sea salt2 pinches
Sticky date puddings
-
pitted dates150 g
-
water680 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
unsalted butter softened, plus extra to grease40 g
-
dark brown sugar80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
pecan nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1753.5 kJ /
419.1 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger fluff
50 min
Orange sponge cake
1 godz.
Delicious lemon pudding
55 min
Custard
10 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Better banana cake
45 min
Cheese Sauce
15 min
Lemonade scones
25 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min