Urządzenia i Akcesoria
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Salted toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
treacle50 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
sea salt2 pinches
Sticky date puddings
-
pitted dates150 g
-
water680 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
unsalted butter softened, plus extra to grease40 g
-
dark brown sugar80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
pecan nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1753.5 kJ /
419.1 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with lemon cream
45 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 godz. 45 min
Ginger fluff
50 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Delicious lemon pudding
55 min
Custard
10 min
Cheese and bacon scones
35 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Traditional sausage rolls
50 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Lemonade scones
25 min
Better banana cake
45 min