Urządzenia i Akcesoria
Caramelised red onion chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
875 g
Składniki
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 875 g
Sód
2421 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
246.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
10 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Lemon curd
20 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Cooked mayonnaise
5 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Cheese and bacon scones
35 min