Urządzenia i Akcesoria
Caramelised red onion chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
875 g
Składniki
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 875 g
Sód
2421 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
246.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Lemon curd
20 min
Custard
10 min
Red onion relish
50 min
Quick beetroot relish
40 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.