Urządzenia i Akcesoria
Caramelised red onion chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
875 g
Składniki
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 875 g
Sód
2421 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
246.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Quick beetroot relish
40 Min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
French onion dip
45 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min