Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (2 cm)40 g
-
persille blader, ferske10 g
-
"extra virgin" oliven olje50 g
-
hvitløksfedd2
-
cherrytomater halvert350 g
-
havsalt2 klype
-
vann1200 g
-
spaghetti320 g
-
basilikumblader, ferske10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
12.7 g
Kalorie
1766 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen