Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 690 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 2 pellizcos de sal
- 375 g de leche a temperatura ambiente
- 65 g de mantequilla (y algo más para engrasar y pincelar)
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 27.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Brioche rápido
1h 50min
Pan blanco
3h 10min
Corona de brioche con chocolate
4h 45 min
Crackers integrales
1 Std. 40 Min
Bagels con jamón y tomate
1h 10 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2j
Pepitas
55 Min
Grisinis trenzados
2j 30 menit
Trenza de leche
2j 30 menit
Medias noches
1j 20 menit
Panecillos de leche
4j 30 menit