Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 690 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 2 pellizcos de sal
- 375 g de leche a temperatura ambiente
- 65 g de mantequilla (y algo más para engrasar y pincelar)
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 27.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Quiche esponjosa de queso
1h
Bizcocho de vainilla
1h
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Fugazzeta rellena
1h
Brioche de frutos secos (sin lácteos y sin huevo)
2sa 15 dk
Bizcocho de leche condensada
1h
Brioche rápido
1 godz. 50 min
Panecillos artesanos
1h 30min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Magdalenas de leche condensada
30 Min