竹荪肋排虫草花汤

竹荪肋排虫草花汤

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 干竹荪
    15 克
  • 虫草花
    10 克
  • 焯水用
    600 克
  • 猪肋排 切块
    400 克
  • 1000 克
  • 2 片
  • 花雕酒
    50 克
  • 根据个人口味调节
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 539.9 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 994.8 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...