Urządzenia i Akcesoria
竹荪肋排虫草花汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
干竹荪15 克
-
虫草花10 克
-
水 焯水用600 克
-
猪肋排 切块400 克
-
水1000 克
-
姜2 片
-
花雕酒50 克
-
盐 根据个人口味调节5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
539.9 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
994.8 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny