海底椰雪梨瘦肉汤

海底椰雪梨瘦肉汤

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 无花果干
    10 - 15 克
  • 海底椰
    15 克
  • 去皮杏仁
    15 克
  • 焯水用
    600 克
  • 猪里脊肉 选小里脊,切4×4厘米块
    400 克
  • 切块
    120 克
  • 1000 克
  • 根据个人口味调节
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 537.2 mg
Białko 20.9 g
Kalorie 958.3 kJ / 229.3 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...