Urządzenia i Akcesoria
海底椰雪梨瘦肉汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
无花果干10 - 15 克
-
海底椰15 克
-
去皮杏仁15 克
-
水 焯水用600 克
-
猪里脊肉 选小里脊,切4×4厘米块400 克
-
梨 切块120 克
-
水1000 克
-
盐 根据个人口味调节5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
537.2 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
958.3 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny