Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 39 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
20 fette

Składniki

  • di acqua
    650 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 2
    100 g
  • di zucchero
    15 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    450 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di mandorle pelate
    75 g
  • di sale + q.b.
    15 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 144.3 kcal / 603.5 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 296 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...