Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 296 mg
Alternatywne przepisy
Cracker al farro
2小时
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1小时 30 分钟
Pane cicci
4h 30min
Toast al burro matcha
Brak ocen
Rotolini di farro
30 Std.
Pinsa romana alla carbonara
4 godz.
Impasto per pane veloce
45min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 godz.
Pagnotta rustica
3h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1小时 30 分钟