Urządzenia i Akcesoria
3Q軟麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
16 塊
Składniki
麵糰
-
植物油 塗抹用
-
高筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
-
奶粉20 克
-
細砂糖50 克
-
蛋1 顆
-
乾酵母粉1 茶匙
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)25 克
-
冰水250 克
-
無鹽奶油50 克
麻糬和芋頭內餡
-
糯米粉100 克
-
玉米粉30 克
-
牛奶180 克
-
細砂糖35 克
-
水600 克
-
芋頭 去皮,切塊 (2 公分)300 克
-
奶油60 克
-
二砂糖85 克
-
20 克 肉鬆肉鬆120 克
-
白芝麻100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
210.7 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1033.7 kJ /
247.1 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家自煮-烘焙進修班
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan