免烤莓果豆腐乳酪蛋糕

免烤莓果豆腐乳酪蛋糕

5.0 9 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 人份

Składniki

  • 吉利丁片
    10 克
  • 冷水 (浸泡吉利丁片用)
    500 克
  • 板豆腐 瀝乾水份
    300 克
  • 奶油
    80 克
  • 消化餅 稍微剝碎
    110 克
  • 奶油乳酪 切塊
    150 克
  • 80 克
  • 原味優格
    150 克
  • 檸檬汁
    40 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 1489 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 26.6 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...