Urządzenia i Akcesoria
低溫豬里肌
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
黑胡椒粉1 小撮
-
鹽¼ 茶匙
-
豬里肌肉 切成兩段(約6公分長)250 克
-
水1950 克
-
油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
297.9 mg
Białko
52.8 g
Kalorie
1825.4 kJ /
436.7 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan