低溫豬里肌

低溫豬里肌

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 豬里肌肉 切成兩段(約6公分長)
    250 克
  • 1950 克
  • 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Sód 297.9 mg
Białko 52.8 g
Kalorie 1825.4 kJ / 436.7 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...