Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 小撮 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 250 克 豬里肌肉 ,切成兩段(約6公分長)
- 1950 克 水
- 油 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 1825.4 kJ / 436.7 kcal
- Białko
- 52.8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Sód
- 297.9 mg