Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sušených hub, (např. hříbky, žampiony)
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 18.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové karbanátky
25 min
Masová dochucovací pasta
45 menit
Kapr na modro
Brak ocen
Klasický bratwurst
3 godz. 30 min
Karibská kořenicí směs jerk
5 min
Sůl z jehličí
5 min
Majonéza
5 min
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Rajčatový džem
50 Min
Sůl s medvědím česnekem
27 godz. 25 min
Okurkový salát
5 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min