Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sušených hub, (např. hříbky, žampiony)
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 18.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Libečková sůl
5 Min
Domácí tvaroh
45min
Citrónová zmrzlina
10 Std. 20 Min
Bezvaječné těstoviny
1 Std. 35 Min
Žampiónová krémová polévka
20min
Bylinková sůl na brambory
5 Min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 menit
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Pomazánka z makrely
20min
Škvarková pomazánka
5 Min
Majonéza
5 Min