Frollini salati al rosmarino

Frollini salati al rosmarino

4.4 87 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 pezzi

Składniki

  • 2 - 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di sale grosso
  • 30 g di latte intero
  • 90 g di burro freddo, a pezzi
  • 1 uovo
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 847.8 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 358.7 kJ / 85.7 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...