
Urządzenia i Akcesoria
Japansk yaki udon med kjøttdeig
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk i tynne skiver (2 mm)10 g
-
sesamolje60 g
-
sukker20 g
-
riseddik1 ss
-
soyasaus40 g
-
rød paprika delt i strimler (ca. 5 cm x 1 cm)150 g
-
pak choy delt i biter (2-3 cm)200 g
-
rødløk delt i tynne skiver (0.5 cm)50 g
-
kjøttdeig feks. svin, okse, kylling, kalkun400 g
-
salt½ ts
-
østerssaus20 g
-
udon nudler400 - 460 g
-
vårløk delt i tynne skiver (2 mm)20 g
-
sesamfrø, ristede20 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
644.1 kcal /
2694.8 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
37.8 g
Węglowodany
49.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Sód
1348 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen