Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka med avokado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsjoner
Składniki
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i to80 g
-
gul paprika delt i biter400 g
-
olivenolje30 g
-
hakket tomat, på boks300 g
-
vann100 g
-
tomatpuré40 g
-
sitronsaft, ferskpresset20 g
-
paprikakrydder, røkt, malt1 ts
-
gurkemeie, malt1 ts
-
pepper, malt½ ts
-
salt1 ¼ ts
-
avokadoer delt i to2
-
tahini2 - 3 ss
-
koriander, fersk hakket½ bunt
-
flatbrød4 stykker
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1093.3 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2090.4 kJ /
499.6 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegansk burger
5h
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
40min
BBQ Taco med jackfrukt, avokadokrem og salat
40min
Risotto med Blandet Sopp og Salvie
Pas d’évaluation
Grønn Quinoasalat
Pas d’évaluation
Rosmarinpasta med røde linser og grønnkål
30min
Gnocchi Carbonara med erter
20min
Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry
Pas d’évaluation
Jackfruit og bønnechili med krydret avokadopuré
30min