Gnocchi Carbonara med erter

Gnocchi Carbonara med erter

4.2 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • baconterninger
    120 g
  • olivenolje
    10 g
  • grønne erter, frosne tint
    150 g
  • fersk gnocchi (se tips)
    500 g
  • vann, kokende
    250 g
  • kremfløte
    100 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 610 mg
Białko 18 g
Kalorie 1947 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 26 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie