Urządzenia i Akcesoria
凉拌葱丝
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
大葱300 克
-
矿泉水 纯净水适量
-
生抽20 克
-
香醋25 克
-
麻油20 克
-
糖15 克
-
蚝油15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1017.9 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
784 kJ /
187.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny