Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 30 g de aceite de oliva
- 130 g de agua
- ¾ de cucharadita de sal
- 150 g de crème fraîche
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 200 g de cebolla en mitades o en cuartos
- 200 g de cebolla roja en mitades o en cuartos
- 4 - 6 ramitas de cebollino fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 306.9 mg
Alternatywne przepisy
Tortillitas de calabacín
20min
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Carpaccio de champiñones
25 Min
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Ñoquis a la carbonara
15 min
Mac and Cheese con calabaza
1 godz. 15 min
Anacardos asados al curry
30 min
Saquito de camembert
30 min
Coliflor gratinada
50min
Fondue en pan de payés
1 godz. 15 min
Dip cremoso de langostinos
10 min
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 godz. 10 min