Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel-Dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)200 g
-
Schmand600 g
-
Röstzwiebeln (ca. 3 EL)30 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümeltGewürzpaste für Gemüsebrühe1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
579 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 godz.
Dattel-Curry-Dip
5 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Zwiebelbutter
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min
Dip Dip Hurra
10 min