
Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel-Dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)200 g
-
Schmand600 g
-
Röstzwiebeln (ca. 3 EL)30 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
138 kcal /
579 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy