Zwiebel-Dip

Zwiebel-Dip

4.4 455 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 Portionen

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • Schmand
    600 g
  • Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
    30 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 2 g
Kalorie 579 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...