Urządzenia i Akcesoria
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 stuks
Składniki
Cashew kaas
-
rauwe cashewnoten150 g
-
amandelmelk ongezoet90 g
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
suiker70 g
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Muffins
-
gouden lijnzaad2 el
-
warm water2 el
-
citroenschil10 g
-
suiker110 g
-
veganistische margarine90 g
-
amandelmelk ongezoet100 g
-
bloem230 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
blauwe bessen en iets meer als afwerking150 g
-
poedersuiker als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
205.6 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan kaas
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Sunrise smoothie
10 min
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Cashew- en kokosmelk
10 min
Hersenen cupcakes
1 godz. 40 min
Gebakken buns
Brak ocen
Noten bolognese
35 min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen