Urządzenia i Akcesoria
酿蔬菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 (每个130克)2 个
-
茄子 (每个400克)2 个
-
白洋葱 (每个120克)2 个
-
水500 克
-
特级初榨橄榄油 多备一些涂抹和烤前淋洒用10 克
-
面包粉100 克
-
新鲜罗勒叶10 片
-
蛋1 颗
-
牛奶20 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny