Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 gousses d'ail
- 20 g de persil frais, effeuillé
-
½
bouquet de thym, frais, feuilles effeuillées
lub ½ bouquet de thym citronné -
10
g de miel
lub 10 g de sirop d’agave - 10 g de vinaigre balsamique
- 150 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- fleur de sel, selon les goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 986 kJ / 235 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 132 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 dk
Parmigiana al forno
1h 50 min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Stroganoff
45 Min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1hod.
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Focaccia aux tomates
40 Min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto alle cinque P
30min