Urządzenia i Akcesoria
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties
Składniki
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
31 g
Kalorie
2087 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkers uit Mexico
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Brak ocen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Brak ocen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Borscht
50 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen