Urządzenia i Akcesoria
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties
Składniki
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
31 g
Kalorie
2087 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkers uit Mexico
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Tempé
48 godz.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 godz. 15 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Levercake
1 godz. 50 min
Vegan kruimeldeeg
45 min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Zeevruchtensoep
30 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen