Urządzenia i Akcesoria
紫薯烩饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 人份
Składniki
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后约重340克250 克
-
紫薯 去皮,切0.5厘米小丁100 克
-
水350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
11.4 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1350 kJ /
322.7 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
72.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny