Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei de măsline
- 200 g ceapă roșie, tăiată în sferturi
- 120 - 150 g morcovi, tăiați felii (0.5 cm)
- 50 - 70 g țelină tulpină, tăiată în felii (0.5 cm)
- 80 g vin roșu
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper măcinat
- 4 obraji de porc (aprox. 150 g fiecare)
- 1300 g apă (aprox.) (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
- 2 lingurițe rozmarin, proaspăt, doar frunzele
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 89 mg
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5h 15min
Sos de ciuperci și anghinare
Brak ocen
Caserolă de primăvară, cu carne de pui
1 Std. 30 Min
Caldeirada (Tocană de pește)
45min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Mușchi de vită cu legume
1 Std. 30 Min
Margarita cu cocos
Brak ocen
Crochete de cartofi
35 Min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40min
Panzanella cu renglote și mozzarella
40min
Salsa verde
10min
Mini choux cu fructe de pădure
1h 10min