Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 sztuki
Składniki
-
75 g cukru
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
90 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) schłodzonej (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżki octu jabłkowego
-
200 g śmietanki kokosowej do ubijania (patrz wariant)
-
mieszane owoce, świeże pokrojone w kostkę, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
68 mg
Białko
3 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4 Std. 40 Min
Pizza 4 sery
2 Std. 15 Min
Ciasto na pizzę na odrobinie drożdży
23 Std. 10 Min
Pavlova z kremem kawowym i malinami
8 Std. 40 Min
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4 Std. 10 Min
Kokosowa bita śmietana
5 Min
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM5)
20 Min
Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą
8 Std.
Tort bezowy z owocami
5 Std. 25 Min
Walentynkowa Pavlova
5 Std.
Zefir truskawkowy z bezami
15 Min
Gofry belgijskie z bitą śmietaną i truskawkami
1 Std. 50 Min