Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną

Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną

4.5 15 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 sztuki

Składniki

  • cukru
    75 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) schłodzonej (patrz wskazówka)
    90 g
  • octu jabłkowego
    1 ½ łyżki
  • śmietanki kokosowej do ubijania (patrz wariant)
    200 g
  • mieszane owoce, świeże pokrojone w kostkę, do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 288 kcal / 1204 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Sód 68 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...