Urządzenia i Akcesoria
炒茄子
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
茄子 切块(每块2-3厘米)300 克
-
盐 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
15 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1019 kJ /
242.6 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny