青木瓜鱼汤

青木瓜鱼汤

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
5 人份

Składniki

  • 鱼骨 马友鱼,切块 (4公分)
    250 克
  • 食油 涂抹用
    2 汤匙
  • 老姜片
    10 克
  • 红枣 去核
    30 克
  • 枸杞
    15 克
  • 大豆
    25 克
  • 青木瓜果肉 切块 (4公分)
    400 克
  • 1300 克
  • 小干贝 (opcjonalnie)
    10 克
  • ,适量调味
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 258 mg
Białko 1 g
Kalorie 436 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...