Urządzenia i Akcesoria
青木瓜鱼汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
5 人份
Składniki
-
鱼骨 马友鱼,切块 (4公分)250 克
-
食油 涂抹用2 汤匙
-
老姜片10 克
-
红枣 去核30 克
-
枸杞15 克
-
大豆25 克
-
青木瓜果肉 切块 (4公分)400 克
-
水1300 克
-
小干贝 (opcjonalnie)10 克
-
盐 ,适量调味½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
258 mg
Białko
1 g
Kalorie
436 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy