Urządzenia i Akcesoria
拉萨姆(印度酸辣汤)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
亚叁膏80 - 100 克
-
水1000 克
-
孜然籽¼ 茶匙
-
黑芥末籽¼ 茶匙
-
白扁豆½ 茶匙
-
辣椒干4 条
-
小红葱 切成薄片40 克
-
咖喱叶 只取叶片4 - 5 支
-
食油30 克
-
蒜瓣 带皮,稍微拍扁7 个
-
番茄 切片130 克
-
拉萨姆粉50 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1569 mg
Białko
4 g
Kalorie
1145 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy