鹽水鴨肉飯

鹽水鴨肉飯

5.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1915 克
  • 米酒
    25 克
  • 帶皮鴨胸 約240克
    1 片
  • 切段,約7公分
    1 支
  • 4 克
  • 八角
    1 顆
  • 紅蔥頭 切片
    25 克
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許
  • 煮好的米飯 (任何種類)
    4 碗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 512.6 mg
Białko 13.8 g
Kalorie 1538.8 kJ / 368.1 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 55.2 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...