Urządzenia i Akcesoria
山藥秋葵蕎麥冷麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
新鮮山藥 日本山藥,去皮切塊(約3公分)240 克
-
水1650 克
-
烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
山葵醬 哇沙米,依個人喜好調整5 克
-
醬油35 克
-
味醂30 克
-
秋葵200 克
-
鹽2 茶匙
-
蕎麥麵200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
6383.5 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
2343.1 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
106.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan