Urządzenia i Akcesoria
金桔蘿蔔泥蕎麥麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)160 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋150 克
-
水1600 克
-
蕎麥麵200 克
-
金桔 切半2 顆
-
柴魚片 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1813.3 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1694.8 kJ /
405.5 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan