Urządzenia i Akcesoria
韓式泡菜冷拌麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
熟白芝麻2 大匙
-
蒜頭10 克
-
韓國辣椒醬100 克
-
糖2 茶匙
-
韓國麻油2 大匙
-
白醋2 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
水1800 克
-
素麵200 克
-
韓式泡菜80 克
-
水煮蛋
-
小黃瓜 切絲80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3012.5 mg
Białko
2202 g
Kalorie
2684.7 kJ /
642.3 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
202.5 g
Węglowodany
84.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan