Urządzenia i Akcesoria
鮪魚紫蘇番茄冷麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
薑5 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋200 克
-
番茄 切丁180 克
-
水1600 克
-
罐裝鮪魚 水煮或油漬140 克
-
小黃瓜 約半根80 克
-
紫蘇葉3 片
-
洋蔥80 克
-
素麵200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2863 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2442.6 kJ /
584.4 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan