Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 薑
- 200 克 鰹魚風味露 ,依照包裝指示稀釋
- 180 克 番茄 ,切丁
- 1600 克 水
- 140 克 罐裝鮪魚 ,水煮或油漬
- 80 克 小黃瓜 ,約半根
- 3 片 紫蘇葉
- 80 克 洋蔥
- 200 克 素麵
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2442.6 kJ / 584.4 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 87.6 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 2863 mg