鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2863 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 2442.6 kJ / 584.4 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 87.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...