Gochujang zeevruchtenrisotto

Gochujang zeevruchtenrisotto

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties

Składniki

  • Gochujang (Koreaans chilipasta)
    30 g
  • sesamolie
    20 g
  • Parmezaanse kaas
    40 g
  • olijfolie
    50 g
  • mascarpone
    150 g
  • shiitake, vers in plakjes (5 mm)
    150 g
  • water
    1350 g
  • zout
    1 tl
  • mossel, vers, schoongemaakt
    300 g
  • rauwe scampis, gepeld
    150 g
  • visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
    150 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
    320 g
  • witte wijn
    50 g
  • groentebouillonpasta
    1 el
  • geroosterd sesamzaad (zwart)
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Kalorie 814.9 kcal / 3409.6 kJ
Białko 35.8 g
Tłuszcz 39.1 g
Węglowodany 77 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Sód 1603.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...