
Urządzenia i Akcesoria
Fugazzeta rellena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones
Składniki
Masa
-
220 g de agua
-
1 pellizco de azúcar
-
15 g de levadura prensada fresca
-
400 g de harina de fuerza
-
30 g de aceite de oliva
-
1 cucharadita de sal
Cebolla
-
20 g de aceite de oliva
-
500 g de cebolla en octavos
Montaje
-
250 g de queso tetilla en rebanadas de aprox. 1 cm
-
1 cucharadita de orégano seco
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
1 pellizco de sal
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
512 kcal /
2144 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
28.4 g
Węglowodany
41.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
698 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celebra y disfruta
60 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania