Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 220 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en octavos
Montaje
- 250 g de queso tetilla en rebanadas de aprox. 1 cm
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2144 kJ / 512 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 698 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40 min
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15min
Frittata de calabacín con ricota
40 min
Calzone de sobrasada y queso
1h
Crêpes de espinacas rellenas de farsa de pollo
35 min
Palitos crujientes con semillas
30 min
Tortitas de patata rallada
35 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 min
Ñoquis del 29
1h 15min
Galette de setas
1h
Muffins de limón con semillas de amapola
1 godz. 20 min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1h