Urządzenia i Akcesoria
黃金茄燜鳳腿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
帶皮雞小腿400 克
-
魚露1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米酒10 克
-
太白粉1 茶匙
-
泰式辣雞醬100 克
-
10 克 油椰子油20 克
-
蒜頭 切片20 克
-
薑 切片20 克
-
黃金小蕃茄 對半切250 克
-
番茄醬50 克
-
椰漿150 克
-
九層塔10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.7 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan