Urządzenia i Akcesoria
復活節十字麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 個
Składniki
-
蛋液25 克
-
牛奶135 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
高筋麵粉150 克
-
法國麵包粉100 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖30 克
-
柳橙 只取皮屑1 顆
-
奶油 切塊30 克
-
葡萄乾70 克
-
低筋麵粉30 克
-
水3 大匙
-
杏桃果醬20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
6.2 g
Kalorie
912.4 kJ /
218.8 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan