Urządzenia i Akcesoria
抹茶紅豆乳酪麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 個
Składniki
紅豆乳酪內餡
-
奶油乳酪 切塊100 克
-
鮮奶油20 克
-
冰糖粉25 克
-
蜜紅豆 (顆粒狀)70 克
抹茶麵糰
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
法國老麵60 克
-
鹽1 茶匙
-
糖15 克
-
抹茶粉1 茶匙
-
冰水120 克
-
奶粉1 茶匙
-
鮮奶油10 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 切塊15 克
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8.3 g
Kalorie
1211 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan