Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů arašídů, pražených, neslaných
- 25 gramů slunečnicového oleje
- 1500 gramů vody
- 150 gramů rýžových nudlí
- 150 gramů sójových klíčků, sterilovaných, odkapaných
- 8 - 10 kusů rýžového papíru
- 8 - 10 lístků ledového salátu
- 16 lístků čerstvé bazalky
- 16 lístků čerstvé máty
- 120 gramů krevet, vařených, vyloupaných
- 2 - 3 polévkové lžíce rybí omáčky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 766 kJ / 185 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tatarský biftek
5min
Perníková granola
1 Std. 45 Min
Salát s chřestem a jahodami
1 Std. 35 Min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Citrónový sorbet se sektem
8 Std.
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.
Sushi s krabími tyčinkami
1 godz. 20 min
Rychlá polévka Pho
1 godz. 20 min
Créme brulée
1 Std. 50 Min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1 Std. 35 Min