Urządzenia i Akcesoria
迷你小汉堡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
酱汁
-
洋葱 切块60 克
-
蒜头1 瓣
-
美乃滋110 克
-
番茄沙司,新鲜的30 克
-
酸黄瓜½ 汤匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
黄芥末1 茶匙
-
红椒粉¼ 茶匙
肉饼
-
西冷牛排 切1厘米块,冷冻560 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
再制奶酪片4 片
-
生菜,任何种类
-
番茄 切片
-
酸黄瓜 切片
-
汉堡餐包 芝麻汉堡或吐司4 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
34 g
Kalorie
3071 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
809 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny