
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
wody500 g
-
gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki200 - 400 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
62 kcal /
258 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min