Urządzenia i Akcesoria
青醬舒肥雞胸粽
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 個
Składniki
-
粽葉15 片
青醬
-
帕瑪森乳酪 切塊80 克
-
松子50 克
-
蒜頭30 克
-
特級初榨橄欖油150 克
-
新鮮羅勒葉 洗淨,風乾80 克
-
鹽½ 茶匙
舒肥雞胸
-
水1800 克
-
檸檬汁30 克
-
雞胸肉 去皮,約1片雞胸200 克
-
紅甜椒20 克
-
黃甜椒20 克
青醬飯
-
圓糯米220 克
-
蓬萊米110 克
-
藜麥1 大匙
-
水1300 克
組裝
-
粽葉
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 6 個
Sód
2380.2 mg
Białko
109.6 g
Kalorie
13143.6 kJ /
3144.3 kcal
Tłuszcz
216.5 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
200.4 g
Węglowodany
196 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
飄粽香
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan